Skinboosters

Skinbooster er en innovativ injektionsterapi, der forbedrer hudkvaliteten og øger fugtigheden drastisk, hvilket resulterer i mere strålende hud. Derudover kan en skinbooster også bruges til at reducere fine linjer, rynker og ar samt forbedre hudens glathed.

Skinboosters er injektionsbehandlinger, der indeholder hyaluronsyre (HA) og minder om en mild filler. De arbejder dybt inde i hudens lag og øger hudens fugtighed markant, hvilket giver huden mere glød. Skinboosters forbedrer også hudens glathed og reducerer rynker, fine linjer og ar.

Seventy Hyal 2000

Oplev den nyeste generation af skinbooster miraklet Seventy Hyal 2000. Skinboosteren er allerede en kæmpe succes i UK og nu kan du også få behandlingen hos Electi Aesthetica!

Seventy Hyal 2000 er en bio-stimulerende, injicerbar hyaluronsyre (HA) skinbooster, der sigter mod at forbedre fugtniveauet i huden. Seventy Hyal skinbooster arbejder samtidig også med at stimulere produktionen af ny kollagen og elastin.

Som vi bliver ældre, mister vi cirka 1% af vores hyaluronsyre hvert år efter 30-års alderen. Dette resulterer i fine linjer og tab af ansigtsvolumen. Seventy Hyal 2000 behandler den fysiologiske udtømning af HA i huden via infiltration tilbage i huden dermis.

Seventy Hyal skinbooster fungerer som den perfekte hudforyngelsesbehandling til at forbedre hudens tekstur og hudslaphed samtidig med at tilføje blid volumen.

Seventy Hyal 2000 egner sig til ansigt, hals, bryst, nakkeområde og hænder, og behandlingen anvendes som en kur på 3 behandlinger med et interval på 2-3 uger. Det afhænger selvfølgelig også af den indledende hudtilstand, og en fjerde behandling kan vise sig at være nødvendig for at opnå det bedste resultat.

Ejal40

Ejal40 er en ny og anerkendt skinbooster, der er blevet varmt modtaget på det kosmetiske marked af mange behandlere. Denne skinbooster består af hyaluronsyre, som er et sukkermolekyle, der naturligt findes i kroppen. Når hyaluronsyren påføres huden, binder den fugt til vævet og resulterer i en mere ensartet og jævn hudtone.

Ejal40 skinbooster behandlinger er kendt for at give huden et fugtboost og efterlade den med en ensartet og airbrushet finish. Dette gør det til en ideel løsning for dem, der ønsker at reducere synlige fine linjer eller kreppet hud. Behandlingen giver også huden mere fylde, glød og fugt, hvilket bidrager til en smuk hudoverflade.

Uanset om det er sommer eller vinter, anbefales det at vælge en Ejal40 skinbooster behandling for at opnå en frisk og velhydreret hud. For at opnå et optimalt resultat anbefales det at blive behandlet med mindst 2 ml i tre omgange med cirka 3 ugers mellemrum. Efter behandlingsforløbet vil det være ideelt at vedligeholde behandlingen med en enkelt behandling hvert halve år.

Ejal40 skinbooster kan anvendes på følgende områder: ansigt, hals, décolleté og hænder.

Hvordan foregår behandling med skinbooster?

Skinbooster er en injektionsbehandling, hvor Skinboosteren med en tynd nål injiceres i små mængder under huden, hvor den binder fugt og hydrerer huden indefra. Normalt består behandlingen af en serie på 3 sessioner med et interval på 2-3 uger imellem hver session. Antallet af behandlinger kan dog variere afhængigt af hudens oprindelige tilstand, og det kan være nødvendigt at tilføje en fjerde behandling for at opnå det bedste resultat.

Hvor længe holder behandlingen?

Ens egen hudkvalitet har en ledende rolle når det kommer til det endegyldige resultat. Men generelt vil resultatet af behandlingen oftest vise sig øjeblikkeligt, og det endelige resultat opnås efter 14 dage.

Det er individuelt, hvor længe resultatet holder, da det bl.a. afhænger af hudens kvalitet og struktur. De fleste har dog stor glæde af en enkelt opfølgende behandling hver 6. måned for at vedligeholde en smuk og gennemfugtet hud.