Patientsikkerhed

Kvalitet & sikkerhed

Som kunde hos Electi Aesthetica kan du være helt sikker på, at kvalitet og sikkerhed altid er i top. Vi benytter kun de det bedste udstyr og produkter af allerhøjeste kvalitet. Ligeledes stiller vi meget høje krav til, at alle de produkter og det udstyr, vi anvender, er godkendt og gennemtestet.

Du er sikret behandling af professionelt personale med stor erfaring og høj faglighed. Vores kosmetiske behandlere og ansvarlig læge er nøje udvalgt, og de er registreret og certificeret af Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre behandlinger.

Forud for din behandling kommer du altid til en gratis indledende konsultation, hvor du sammen med din personlige behandler finder frem til den bedst mulige behandling med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Hos Electi Aesthetica vægter vi tillid, diskretion og loyalitet særdeles højt. Vi har 100% tavshedspligt omkring dig, og de behandlinger du får foretaget i Electi Aesthetica.

Electi Aesthetica er som klinik og som behandler registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Private behandlingssteder må efter lovgivningen kun udføre visse kosmetiske behandlinger, hvis behandlerne er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Lovgivningen dækker her kosmetiske behandlinger med filler, laser, botox, peelinger og scleroserende indsprøjtninger. Styrelsen for Patientsikkerhed fører tilsyn med patientsikkerheden på de kosmetiske klinikker.

Som kunde vil du opleve, at nogle typer af behandling kræver 48 timers / 1 uges betænkningstid fra konsultation til behandling kan ske. Andre behandlinger må foretages ved første konsultation i klinikken. Disse regler er til for at sikre, at du er grundig informeret og har haft tid til at beslutte dig for en evt. behandling.

Udførelsen af kosmetisk behandling er reguleret i bekendtgørelse nr. 1245 af 24. oktober 2007 om kosmetisk behandling. Ved kosmetisk behandling er der tale om behandling, som udelukkede foregår, fordi patienten ønsker behandling af kosmetiske årsager. På Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside kan du finde bekendtgørelsen.

Klinikkens registrering

I bekendtgørelsens regulering indgår, at klinikken og dennes personer, der udfører kosmetiske behandlinger, er registeret af Styrelsen for Patientsikkerhed, dvs. at det er personer der lovmæssigt opfylder kriterierne for at udføre kosmetiske behandlinger. Electi Aesthetica er registeret jf. reglerne herom.

Pas på din sundhed og sikkerhed

Der er desværre flere eksempler på klinikker i branchen, der gerne tilsidesætter din sundhed og sikkerhed ved ikke at følge Styrelsen for Patientsikkerheds regler. Bl.a. ved at behandle uden betænkningstid og lokke med lave priser, uden at være registreret til at måtte behandle med f.eks. Botox eller Filler.

Vi kan kun opfordre dig til at blive behandlet på en klinik, du har fuld tillid til og som ikke tilsidesætter lovgivningen.

På Sundhedsstyrelsens hjemmeside kan du hente information om registrering af kosmetiske klinikker. Du kan se, om klinikken og den enkelte behandler er registreret eller ej. Er vedkommende ikke registreret, løber du en stor risiko ved at lade dig behandle hos vedkommende.

Du kan også se, om der er læger eller sygeplejersker på klinikker, som er under skærpet tilsyn hos Styrelsen for Patientsikkerhed, for ikke at leve op til Styrelsen for Patientsikkerheds krav til sikkerhed i patientbehandlingen.